κωδικες και αναπαραστασεις

NMrev

Ταχεία ανασκόπηση των τελευταίων μηνών: δουλειά-δουλειά-δουλειά. Έτσι απλά. Ενημερώνω τακτικότερα τα twitter μου (http://twitter.com/polleslexeis, http://twitter.com/oulipepo – τα οποία μπορείτε να δείτε και στη δεξιά μπάρα των λέξεων) και το  friendfeed μου (το οποίο αντικατέστησε και το παλιό lignes de fuite με τους συνδέσμους από το delicious) από τις λέξεις

28231880

 

Το Δεκέμβρη που μας πέρασε εκδόθηκε το διήγημα μου «Φανταστικό Τοπίο 4.1 (μπέτα μιξ)» στον τόμο Χαμένοι στο Διαδίκτυο. Ο Μισέλ Φάις επιμελήθηκε τον τόμο, η Τιτίκα Δημητρούλια έγραψε ένα ενδελεχή πρόλογο. Για τη συλλογή  έγραψαν στα Νέα ο Δημήτρης Παπανικολάου (εδώ κι εδώ) και η Λίνα Πανταλέων στην Ελευθεροτυπία  (εδώ).

 

 

 

 

 

 
BKS.0174110

 

Στο τρίτο τεύχος της Ποιητικής έχω μια μικρή επιλογή από το πρώτο μέρος της Δεξαμενής (κομμάτια της οποίας έχουν δημοσιευτεί και εδώ στις λέξεις παλιότερα). Επίσης δημοσιεύεται το δοκίμιο «Πέρα από την μαρτυρία: Η ποιητική της μεταμοντέρνας μαρτυρίας» της Αμερικανίδας ποιήτριας Αλίσια Όστρικερ το οποίο και έχω μεταφράσει. 

 

 

 

 

-Στην επιθεώρηση Otoliths δημοσιεύονται δύο ποίηματά μου: το «Schroedinger’s Insomnia» και το «Black Box Warning (Ghostly Variation)».

-Θα συμμετάσχω στο συνέδριο &Now Conference of New & Innovative Writing που θα γίνει τον Οκτώβριο στο Buffalo της Νέας Υόρκης. Η λίστα των συμμετεχοντων (Steve Tomasuka, Christian Bok, Nick Montfort κ.α.) είναι συναρπαστική αλλά περισσότερα για αυτά θα πούμε εν ευθέτω χρόνω.

Advertisements
This entry was posted in Έξω η ζωή είναι πολύχρωμη, Αρχείο, Δημιουργικότητα, Μεταφράσεις and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s